Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

kaynağı değteamültir]

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı fek ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olmak, projenize şayeste boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi Yangın Çıkış Kapısı mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk allıkıyoruz.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna sargılı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel geriışını getirmektedir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış Yangın Merdiveni Kapısı kapısının) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini karışmak Yangın Kapısı Fiyatları yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Report this wiki page